perjantai 9. joulukuuta 2011

Pekonipasta

1. Laita iso kattilallinen vettä hellalle lämpiämään ja kuumenna samalla pannu. Odotellessa voit pilkkoa sipulit suhkot suuriksi kohkoiksi ja kuori valkosipulit. Lisää pasta veteen heti kun se kiehuu.


2. Heitä pannuun nokare voita (tai jtn muuta paistorasvaa) lisää chili-lime jauhe ja paista sitä hiukan.


 Lisää sipuli lohkot ja hunaja -> karamellisointi.


 Paista sipulit kuultaviksi ja lisää pekoni siivut ja soija. 


Kun pekonit ovat hiukan paistuneet raasta päälle valkosipuli ja pienennä levyn lämpöä



3. Sekoita munien keltuaiset, kolmen juuston kerma, pippuri ja suola
Kaada pannuun pekonien päälle


Lisää juustoraaste ja sekoita koko ajan, että se sulaa eika pala pohjaan.



4. Kaada vesi pois kattilasta ja lisää pannun sisältö kattilaan.



Sekoita hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti